Nieuws

image

20/3/2023

Boost je mood met deze heerlijke lentegeuren

De vogeltjes fluiten, het wordt al weer wat warmer… Het is zo ver, de lente is aangebroken! Tijd om je winterse parfums in te ruilen voor een luchtig geurtje. Wij laten je alvast onze 8 favoriete parfums zien!

crea_jo-malone-london-star-magnolia-cologne

Ook dit najaar verrast Jo Malone London ons met een nieuwe Blossom collectie. Onze favoriet? De Star Magnolia Cologne. Een frisse, bloemige geur die je helemaal in de lentesfeer brengt! Bloesems die uit de lucht vallen, de stermagnolia die in bloei is… Laat je helemaal onderdompelen in deze verrukkelijke fragrance!

crea_parfums-de-marly-valaya-eau-de-parfum

Elegantie en moderniteit. Dat is wat Valaya van Parfums de Marly uitstraalt. Een schitterend aura en toch een ongrijpbare zachtheid. Een geur die teruggrijpt naar de 18e eeuw waarin vrouwen petticoats droegen om hun schoonheid te tonen. Deze parfum heeft verrassende mix van ingrediënten zoals, bergamot, maderijn en witte perzik. Valaya is een geur die je instant aan de lente doet denken.

Met Marc Jacobs Daisy Paradise wandel je doorheen een veld vol bloemen in een bijzonder mooi landschap. Dit parfum met noten van papaver, bloemen en eik geeft de lente een extra bloemige twist! Klinkt als de ideale geur, niet waar?

crea_marc-jacobs-daisy-paradise-eau-de-toilette

Kalm water, de pure expressie van het essentiële. Het gevoel van een boeket bloemen krijgen na een intense regenbui op een tropische plaats? Dat geeft je de kans om los te gaan in je wildste dromen… L’eau Rêvée d’Eliya van Sisley geeft je inspiratie om je dromen te laten uitkomen… Een geur van viool, exotische bloemen en citrus. Zorg voor harmonie in je leven en laat je inspireren.

crea_sisley-leau-rêvée-deliya-eau-de-toilette
crea_calvin-klein-ck-one-reflection

Het gevoel van die eerste warme zonnestralen op je huid, dat is een teken van de lente. Dat is exact waar deze CK One Reflection van Calvin Klein je mee naartoe wilt nemen. Een geur met natuurlijke gember, friszure citroen en een warme, houtachtige basisnoot. Kijk jij ook zo uit naar deze zalige lenteavonden?

crea_issey-miyake-leau-dissey-vetiver-eau-de-toilette-intense

Ontdek Vetiver Eau de toilette intense van Issey Miyake. Een parfum die perfect is om naar je werk te gaan of een stapje in de wereld te zetten! Wil je hem toch wat intenser? Dan zijn hier talloze combinaties voor… Een geur gecreëerd door de harmonie van elementen zoals, kruidige gember en warme salie. L’eau d’Issey komt over van Haïti en is klaar om de lente in te zetten!

Een exotisch, maar toch o-zo onderscheidend en zeldzaam parfum. Oud Wood van Tom Ford zit boordevol zeldzame en kostbare ingrediënten, zoals hout van Oud. Wist je dat dit vaak verbrand wordt in tempels vol wierook? Daarnaast zijn er ook andere exotische ingrediënten, zoals rozenhout en kardemom. Ideaal om de lente in te gaan!

crea_tom-ford-beauty-oud-wood-eau-de-parfum

Wijzig van koers en laat een nieuwe geur op je pad komen. Met de lente in aankomst biedt Tiziana Terenzi jou een nieuwe richting namelijk Orza, een geur die je van richting doet veranderen. Luister naar Orza’s hart een Bulgaarse roos, met een top van framboos en een basis van Australisch sandelhout. Sla je dagelijkse route af en reis de lente door met deze heerlijke geur.

crea_tiziana-terenzi-orza-extrait-de-parfum