NL FR EN

THE COUCOU CLUB Coucou Rose Quartz Roller

Coucou Rose Quartz Roller

(0)

€ 45,00
€ 37,19(incl. € 45,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
THE COUCOU CLUB
THE COUCOU CLUB

Omschrijving Coucou Rose Quartz Roller

Creëer je eigen at-home Coucou Spa met de Coucou Rose Quartz Roller.Een eeuwenoud Chinees beautyritueel herleeft! Geroemd als de: ‘workout voor het gezicht’, ‘natuurlijke face-lift’, ‘gezichtsafslanker’ en ‘verjongende beautytool met helende werking’, lanceert The Coucou Club de Coucou Rollers. Rose Quartz heeft ook een mooie holistische betekenis. Het staat voor liefde, voor jezelf én voor de ander. Het verhoogt het zelfvertrouwen, vermindert stress en balanceert emoties.Let’s roll!

Gebruik:
Voor het ultieme effect adviseren wedagelijks vijf tot tien minuten te rollen. Gebruik de roller opeen gereinigde huid, eventueel in combinatie met eenserum of dag- of nachtcrème.

TIP: Bewaar je Coucou Roller in de koelkast voor een extraverkoelend en verstevigend effect.

VOORDELEN:
- De rollende beweging zorgt voor een betere doorbloeding en bevordert lymfedrainage (de afvoer van giftige stoffen) waardoor donkere kringen, wallen verminderen. Ideaal voor (te) vroege ochtenden!
- De gezichtsroller verstevigt de gezichtsspieren en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor je je gezicht een natuurlijke facelift geeft.
- Het rollen is als een mini-bindweefselmassage, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, wat voor minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels zorgt.
- Het rollen verbetert de huidtextuur en de helderheid van je teint, waardoor je die natural glow krijgt.
- Je skincareproducten worden beter opgenomen tijdens gebruik van de roller én daarnaast heeft de roller heeft een heerlijke verkoelende, ontspannende werking.

Geschikt voor alle huidtypen.Aangezien het product uit 100% echte Rose Quarz Crystalbestaat, is elk product uniek in kleur, structuur en vorm enkan daardoor lichtelijk afwijken van de foto.

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Amethyst

Deze wordt het

Coucou Rose Quartz Roller
THE COUCOU CLUB

Coucou Rose Quartz Roller

(0)

€ 45,00
€ 37,19(incl. € 45,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK