NL FR EN

THE COUCOU CLUB Coucou Gua Sha

Coucou Gua Sha

(0)

€ 22,00
€ 18,18(incl. € 22,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
THE COUCOU CLUB
THE COUCOU CLUB

Omschrijving Coucou Gua Sha

Creëer je eigen at-home Coucou Spa met de Coucou Gua Sha. Dit is niet zomaar een prachtige hartvormige rozenkwarts, maar een uit China afkomstig eeuwenoud ritueel. De Gua Sha, ook wel 'schraper', is een mooie en effectieve toevoeging aan je skincare routine. Het 'schrapen' stimuleert de bloedcirculatie en collageenaanmaak, bevordert de lymfedrainage en voert afvalstoffen af. Gebruik als ontspannende massage tool voor die gewenste natuurlijke glow.

Gebruik:
Voor het ultieme effect adviseren we 5 tot 10 stroken per gezichtsdeel. Gebruik de Gua Sha op een gereinigde huid, in combinatie met een serum of dag- of nachtcrème. Breng voldoende product aan rondom de ogen.

TIP: Bewaar je Coucou Gua Sha in de koelkast voor een extra verkoelend en verstevigend effect.

VOORDELEN:
- Gua Sha is de perfecte diepe massagetechniek voor gespannen gezichtsen schouderspieren. Schrapen, en de natuurlijke kou van de steen, verbetert de bloedcirculatie waardoor de lymfedrainage (het verwijderen van gifstoffen) en de zuurstoftoevoer wordt gestimuleerd.
- Gua Sha vermindert zwelling in de wangen en onder de ogen en vermindert donkere kringen door het stimuleren van de lymfedrainage. Een life-saver op die zware vroege ochtenden!
- Gebruik de Gua Sha als een work-out voor je huid om het gezicht en de hals te liften en te shapen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.
- Gua Sha stimuleert de collageenproductie door de diepere laag van je huid te masseren.
- Gebruik de Gua Sha na je favoriete serum, olie of vochtinbrengende crème. De schrapende beweging zorgt ervoor dat het product beter geabsorbeerd wordt. (En niet te vergeten: het voelt gewoon hemels aan).
- Gua Sha zal ook een verschil maken voor de textuur, de teint en de helderheid van je gezicht, waardoor je huid die gewenste natuurlijke glans krijgt.

Extra bonus: De Gua Sha zit in een handige reisetui, zo kun je hem overal mee naartoenemen.

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Tourmaline

Deze wordt het

Coucou Gua Sha
THE COUCOU CLUB

Coucou Gua Sha

(0)

€ 22,00
€ 18,18(incl. € 22,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK