NL FR EN

THE COUCOU CLUB Coucou Body Roller

Coucou Body Roller

(0)

€ 75,00
€ 61,98(incl. € 75,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
THE COUCOU CLUB
THE COUCOU CLUB

Omschrijving Coucou Body Roller

Creëer je eigen at-home Coucou Spa met De Coucou Body Roller: een sonisch vibrerend Y-shaped massageapparaat met ingebouwde toermalijn stenen! Deze Coucou beautytool is volledig geïnspireerd op Zuid-Amerika - in het bijzonder Brazilië - waar massage en lymfedrainage meer regel dan uitzondering zijn in de dagelijkse routine. Het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfe drainage door middel van een activerende lichaamsmassage zijn key om je huid in topconditie te houden. De Coucou Body Roller geeft meer dan 7200 vibraties per minuut, welke tot de dermis en zelfs tot diep in de spieren reiken. Deze vibraties in combinatie met de manuele massage biedt verschillende benefits.

Gebruik:
De Coucou Body Roller kan over het hele lichaam gebruikt worden: je benen, buik, billen, armen - net waar jij het wenst. Rol twee minuten per lichaamsdeel op een droge huid of masseer je huid na het aanbrengen van bodylotion, zodat het product beter wordt opgenomen door de huid. Rol altijd in de richting van het hart; dit bevordert de bloedcirculatie. Wees niet bang om druk te zetten.

VOORDELEN:
- Door middel van druk stimuleert de Coucou Body Roller de bloedsomloop en de lymfedrainage (het verwijderen van de opgebouwde giftige stoffen) waardoor zwellingen worden verminderd en de huid wordt geagliseerd.
- Door het verwijderen van gifstoffen ontstaat er meer ruimte voor gezonde voedingsstoffen om de huid te laten stromen en te voeden: hello healthy glow.
- Het masseren van de huid en de spieren helpt om de toevoer van vers bloed en zuurstof naar de huid en de cellen te verhogen, wat helpt om de huidcelvernieuwing en de huidstofwisseling te voeden.
- Door middel van energetische massage en druk helpt de Coucou Body Roller de vetophopingen te verminderen door de vetcellen te laten scheuren (onderhuids vet - het type dat je buiten het lichaam kunt zien en dat cellulitis veroorzaakt - kan ontsnappen en kan gemakkelijker worden verwijderd door goed te sporten en te eten).
- Door middel van druk stimuleert de Coucou Body Roller de productie van collageen (het eiwit dat verantwoordelijk is voor het sterk houden van ons bindweefsel) en daarmee voor het opvullen van fijne lijntjes.
- De Coucou Body Roller versterkt de lichaamscontouren en spieren en zorgt voor een tijdelijk liftend en aanspannend effect van de huid.

Geschikt voor alle huidtypen. Beschikt ingebouwde stenen van 100% tourmalijn.

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Rose Quartz

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

Coucou Body Roller
THE COUCOU CLUB

Coucou Body Roller

(0)

€ 75,00
€ 61,98(incl. € 75,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK