NL FR EN

Nieuws

Gelaat & Lichaam

Strak in je Badpak

We tellen de dagen af naar het zonnebaden aan het strand en onze jurkjes en sandalen liggen al in het verschiet... Voor een soepele overgang naar de mooie dagen, hier enkele tips en goed gekozen producten om te stralen strak in je badpak. Laten we beginnen!

EEN STRALENDE EN ZACHTE HUID...


 


Met deze Body Scrub zou je denken dat je al aan de Côte d'Azur bent... Oribe Côte d'Azur Polishing Body Scrub heeft alle kenmerken van een "spa" scrub, heerlijk verfrissend en hydraterend tegelijkertijd dankzij de luxueuze oliën, deze natuurlijke suikerextracten polijsten dode huidcellen weg voor een onmiddellijk "perzikhuid" effect. 


Het kan een dag of twee voor het harsen/scheren
worden gebruikt om ingegroeide haartjes te voorkomen, en ook vlak voor een Self-Tan om het nog stralender te maken....GA VOOR DIE STRAKKE VERSTEVIGING...

 


plaatselijke vetophoping

MESOESTETIC BODYSHOCK LOCAL REDUCER


IDEAAL VOOR...
het verminderen van vetknobbeltjes bij de probleemzones. 

Nog méér resultaat kan in combinatie met het BODY SHOCK gamma die 100% aanpasbaar is aan je behoeften en de silhouet van je lichaam hermodelleert. Of boek een Body Shock KUUR bij ons Beauty Center.

 MESOESETETIC BODY SHOCK  »

corrigerend effect

SISLEY LE SCULPTEUR


IDEAAL VOOR...
de rondingen van het lichaam te modelleren.

Als het gaat om cellulitis en stevigheid, willen we realistisch zijn: ja, de producten die we aanbevelen werken. Maar dit is niet zonder het dagelijks aan te brengen met juiste technieken of ondersteunende beauty tool zoals de The Coucou Club Body Roller.

BODY ROLLER  »
 
 

anti-cellulitis

ENVIRON BODY CONTOURING CREAM


IDEAAL VOOR...
de cellulitis en verslapte huid te verbeteren.

Welke zones moeten er zeker ingesmeerd worden? Het is belangrijk om genoeg aandacht te geven aan 6 strategische zones van ons lichaam zoals de onderkin, bovenarmen, buik, billen, dijen en knieën.

ALLE VERSTEVIGENDE CRÈMES  »

directe buste lifting

CLARINS GEL BUSTE SUPER LIFT


IDEAAL VOOR...
een strakkere en vollere buste.

Meestal vergeten we deze zone, maar vanaf je 35 heeft je buste nood aan behoud van veerkracht en stevigheid voor mooiere rondingen. Dankzij dagelijks gebruik worden de borsten verstevigd en gehydrateerd en kan je pronken met een natuurlijke liftend effect.

NOG BUSTE CRÈMES  »

...EN DAN DIE MOOIE VOETJES


Zelfs als je niet per se van je voeten houdt, kun je leren er meer van te houden door ze te verwennen met Pronails Footcare, om ze zo zacht te maken als een babyvelletje. Dan, een base coat en een mooie Longwear Nail Polish, waarvan de tint past bij alle huidskleuren... van voeten! 

De kleine truc om je nagellak lang houdbaar te maken? Breng altijd eerst een dunne laag aan en daarna een tweede, iets royaler laag. Een te dikke eerste laag zal niet zo lang meegaan. En natuurlijk afwerken met een top coat die je een week later opnieuw kan aanbrengen.

GIDS VOOR PEDICURE DIY  »