NL FR EN

MESOESTETIC Pack Stem Cell & ha densimatrix

Pack Stem Cell & ha densimatrix

(0)

€ 171,00
€ 141,32(incl. € 171,00)
 
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
MESOESTETIC
MESOESTETIC

Omschrijving Pack Stem Cell & ha densimatrix

Behandelingspakket dat de optimale combinatie van actieve bestanddelen biedt om rimpels en veroudering uitgebreid te behandelen. De synergetische werking van de formules zorgt voor een afstotende en opvullende werking die de regeneratie van de huid bevordert, de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert en rimpels en expressierimpels vermindert.

Inbegrepen in de set:
- stem Cell active growth factor: regeneratieve en herstellende crème met een anti-verouderings- en anti-rimpelwerking die de werking van plantaardig stamcelextract en groeifactoren combineert.
- stem Cell nanofiller lip contour,, met hyaluronzuur: crème voor de lipcontour op basis van plantaardig stamcelextract en hyaluronzuur. Bestrijdt veroudering en geeft een opvullend effect. 
- ha densimatrix: hydraterend serum met hyaluronzuur in meervoudige moleculaire structuren voor absorptie op verschillende niveaus. Het heeft een anti-aging, repulping, opvullende en beschermende werking. Met een frisse, ultralichte textuur die onmiddellijk wordt geabsorbeerd. Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. 

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Hyaluronic Acid, Antiaging Pro Complex, Anti-Hyaluronidase Complex, Cromanol, Plant Stem Cell Extract, Panthenol

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

Pack Stem Cell & ha densimatrix
MESOESTETIC

Pack Stem Cell & ha densimatrix

(0)

€ 171,00
€ 141,32(incl. € 171,00)