NL FR EN

MESOESTETIC Fast Skin Repair 50ml

Fast Skin Repair 50ml

(0)

€ 52,00
€ 42,98(incl. € 52,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
MESOESTETIC
MESOESTETIC

Omschrijving Fast Skin Repair 50ml

Fast Skin Repair heeft een onmiddellijk effect en is een intensieve verzorgingscrème van de jongste generatie. Voorkomt huiduitdroging. Intensieve herstellende en revitaliserende verzorging voor elk huidtype zelfs de meest gevoelige of de meest beschadigde. Uitstekende huidtolerantie en kan Gebruik:t worden als verzorging na een peeling.

 Actieve bestanddelen:  Zijn versterkte formule combineert innoverende antioxidanten zoals Ideberone, liponzuur en het Co-enzyme Q-10 met andere gekende zoals vitamine A, C en E, Bernagieolie, Aziatisch Centella extract, Roosmarijn extract en Tarwe- en Taugé eiwitten. Bevat ook 2 buitengewone actieve bestanddelen met een antiverouderingseffect : een glucaanderivaat met herstellende en regenererende eigenschappen en DMAE, een natuurlijk voedingsstof die de elasticiteit verbetert en de huid verstrakt. Bevat zonnefilters.

Eigenschappen:   Een intensieve verzorgingscrème met een herstellend, revitaliserend en huid kalmerend effect. Herstelt de opperhuid, vertraagt het verschijnen van rimpels en verdoezelt de reeds bestaande.Brengt elasticiteit, zachtheid en helderheid aan de huid. 

Gebruik:  

Aanbrengen met lichte massage en aandringen op de meest aangetaste zones tot een volledige absorptie van het product. Te Gebruik:en telkens de huid trekkerig voelt zo vaak als nodig. Kan ook Gebruik:t worden om littekenvorming tegen te gaan of bij geïrriteerde huid tgv verkoudheden e.d.

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Acety Tetrapeptide-2, acetyl heptapéptide- 4 (prebiotico), Hyaluronic acid, Sllantoin, Centella asiática, Squalane, Liquorice extract, Panthenol, Urea

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

Fast Skin Repair 50ml
MESOESTETIC

Fast Skin Repair 50ml

(0)

€ 52,00
€ 42,98(incl. € 52,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK