NL FR EN

KILIAN Angel's Share Eau de Parfum 50ml spray

Angel's Share Eau de Parfum 50ml spray

(0)

€ 200,00
€ 165,29(incl. € 200,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
KILIAN
KILIAN

Omschrijving Angel's Share Eau de Parfum 50ml spray

Kilian Hennessy's Inspiratie: Met de introductie van een gloednieuwe collectie vond Kilian Hennessy het tijd om hulde te brengen aan zijn erfgoed, als erfgenaam van de beroemde Franse cognac familie, en aan zijn keuze voor olfactorische bedwelmende middelen om de nacht te verlengen tot het ochtendgloren. Uit een eerste samenwerking met de Franse parfumeur Benoist Lapouza, werd de parfum Angel's Share gecreëerd. Dit parfum is Kilian Hennessy's meest persoonlijke geurcreatie tot nu toe, geïnspireerd op zijn achtste generatie Hennessy savoir-faire in de cognacindustrie. Het parfum gaat diep in de gedachten en het geheugen van de stichter, en in zijn meest mysterieuze dimensie: "la part des anges".

Het Parfum: Zoals een Meester Parfumeur die akkoorden en essences in een parfum bewerkt, zo combineert een Meester Blender de eaux-de-vie in perfecte proporties voor een uitzonderlijke cognac. Angels' Share bevat de essentie van Cognac afgeleid van de drank om het een natuurlijke karamelkleur te geven. De opening met cognacolie, op een mengeling van eik absolue, kaneelessence en tonkaboon absolue, terwijl de langdurige noten van sandelhout, praline en vanille zorgen voor een heerlijke afdronk, een zeldzaam brouwsel dat alleen engelen zouden mogen ervaren.

Parfumnoten: Cognac, Hazelnoot, Eikenhout

Parfumeur: Benoist Lapouza

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Efufgfugfgu

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

Angel's Share Eau de Parfum 50ml spray
KILIAN

Angel's Share Eau de Parfum 50ml spray

(0)

€ 200,00
€ 165,29(incl. € 200,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK