NL FR EN

Nieuws

Je avond skincare routine in 5 simpele stappen!

Het is laat op de avond, je bent klaar om naar bed te gaan... maar je moet je make-up nog verwijderen!
Je huid verdient altijd een momentje aandacht na een lange dag. Verwen jezelf met deze snelle en eenvoudige 5-stappen routine, zo ben je helemaal klaar voor wat welverdiende rust.

MELT THE DAY AWAY


What’s better than cleansing? Double cleansing! Bij deze eerste stap gaat je pre-cleanse make-up, spf en vuiligheden van de dag oplossen. Dit zorgt ervoor dat je cleanser beter te werk kan! Pre-cleansing is zeker aan te raden voor de olie-achtige huid. De oliën lossen het sebum in je poriën op, zo kan je ze in de volgende stap gemakkelijk verwijderen.

CLARINS
TOTAL CLEANSING OIL
ENVIRON 
SKIN ESSENTIA PRE-CLEANSING OIL
DERMALOGICA
PRECLEANSE

FOAM IT UP!


Nu gaan we effectief reinigen met een schuimende cleanser! Hier is een kleine tip: werk het schuim in gedurende 60 seconden.
Het is belangrijk om je reiniger genoeg tijd te geven om onzuiverheden te verwijderen. De 60-seconden regel garandeert een diepe reiniging, daarna ben je helemaal ready bent voor je skincare routine.

CLARINS
HYDRATING GENTLE FOAMING CLEANSER
ENVIRON 
SKIN ESSENTIA CLEANSING GEL
DERMALOGICA
SPECIAL CLEANSING GEL

to tone or not to tone?


Voelt je gezicht soms wat droog aan na het reinigen? Dit komt doordat cleansers de pH van je huid verlagen. Een toner zal niet alleen de pH terug normaliseren, maar ook een kleine hydratatieboost geven, zodat de volgende producten beter kunnen intrekken. Een toner met plantenextracten, zoals aloe vera, kan eventuele roodheid kalmeren en verminderen.

CLARINS
HYDRATING TONING LOTION
ENVIRON 
SKIN ESSENTIA MOISTURISING TONER
DERMALOGICA
MULTI-ACTIVE TONER

HEAL, TREAT AND REPEAT


Now we’re getting to the juicy part! Door ‘s avonds je serum aan te brengen krijgt je huidbarrière de kans om te zich herstellen en eventuele kwaaltjes aan te pakken. Bovendien vermijd je dat UV-stralen al die waardevolle ingrediënten in je serum afbreken. Hier zijn enkele aanraders voor de meest voorkomende concerns.


PARFUMA'S TIP:
 

» Breng je skincare producten minstens een halfuur voordat je gaat slapen aan. Zo geef je de producten genoeg tijd om in te trekken en vermijd je dat je kussen alles absorbeert!

 

CLARINS
DOUBLE SERUM
ENVIRON 
TRI-PEPTIDE COMPLEX+ AVANCE ELIXER
DERMALOGICA
POWERBRIGHT DARK SPOT SERUM

ready for your beauty sleep?


Je huid voelt nu waarschijnlijk al helemaal gehydrateerd! Als finale stap gebruiken we een hydraterende moisturizer.
Deze vormt een barrière over je serum doordat de textuur meestal dikker is dan dat van een serum. Kies zeker de juiste moisturizer voor optimale hydratatie. Wij raden een geltextuur aan voor de olie-achtige teint en een crème
voor de normale tot droge teint.

CLARINS
MULTI-ACTIVE NUIT
ENVIRON 
SKIN ESSENTIA AVST MOISTURISER 1
DERMALOGICA
SOUND SLEEP COCOON