NL FR EN

JANE IREDALE So-Bronze 1 Refill

So-Bronze 1 Refill

(0)

€ 45,00
€ 37,19(incl. € 45,00)

Kleuren:

IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
Opgelet: Helaas kunnen we een terugname van make-up producten niet aanvaarden omwille van hygiënische redenen.
Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
JANE IREDALE
JANE IREDALE

Omschrijving So-Bronze 1 Refill

So-Bronze op de wangen, neus, kin en voorhoofd met een borsteltje aanbrengen voor een ultieme zonnige look. So-Bronze is een klassieke terracotta kleur met fijne mica gouddeeltjes die je gelaat niet doen schitteren, maar in een subtiele gloed hullen.

Tips

Om je gelaat meer vorm en kleur te geven, Gebruik: je een lichtere basis op het midden van het gelaat (met inbegrip van de ogen en rond de mond, maar niet de neus). Voor de gelaatsomtrek ga je te werk met een donkerder kleur. Vervolgens breng je de bronzer aan. Het accent komt dan niet zozeer te liggen op het gelaat zelf. Je creëert hierdoor hetzelfde effect als dat van een hoofdverlichting. Het is een zeer doeltreffende manier om meer expressie aan je gelaat te geven en een handige truc die make-up artiesten Gebruik:en voor TV- en filmopnames.

Gebruik:

Gebruik: een bronzer op de delen van het gelaat die het gevoeligst zijn voor de zon: jukbeenderen, kin, neus en voorhoofd. 

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Mica, Boron Nitride, Titanium Dioxide (Ci 77891), Zinc Stearate, Dimethicone, Stearic Acid, Pinus Strobus (Pine) Bark Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Isopropyl Jojobate. [+/- (May Contain) Iron Oxides (Ci 77489, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Carmine (Ci 75470)]

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

So-Bronze 1 Refill
JANE IREDALE

So-Bronze 1 Refill

(0)

€ 45,00
€ 37,19(incl. € 45,00)
Bestel tot 15u en je order wordt dezelfde dag verstuurd.
IN MIJN WINKELZAK