NL FR EN

Nieuws

Ik heb last van droge handen, wat nu?

Of we nu de bittere kou trotseren, een lekkere maaltijd klaarmaken of dat klusje in huis nu eindelijk eens afmaken. We vertrouwen dagelijks op onze handen, maar ze krijgen het vaak best zwaar te verduren. Door die continue blootstelling aan wisselende omstandigheden en tempraturen kan je snel last krijgen van een doffe, ruwe huid. Wanneer je handen echt droog zijn, kunnen er zelfs kloven ontstaan. Geef ze daarom wat extra liefde met deze tips!

KLUSSEN 101  


Droge handen hebben is vervelend genoeg, maar dat betekent niet dat je je klusjes even aan de kant hoeft te schuiven. Toon je handen wat medelijden, en zorg dat ze niet in contact komen met irriterende stoffen en ruwe materialen. Handschoenen bieden de ideale bescherming tijdens je huishoudelijke taken. Of je nu stevige handarbeid in je tuin verricht of even snel de afwas doet. Het gebruiken van handschoenen zal ervoor zorgen dat je huid minder snel geïrriteerd wordt en minder snel uitdroogt.

SWITCH NAAR ZACHTAARDIGE HANDZEEP


Wissel je favoriete handzeep om voor een lekker ruikende variant, maar dan wel eentje zonder irriterende stoffen. Onze tip? De Hand Soap Bars van Beauty Disrupted! De extra milde handzeep in drie heerlijk ruikende geuren bestaat volledig uit biologische producten. Je handen blijven zacht en verfrist door hun milde reiniging en intensief hydraterende werking. Ze zijn perfect als je vaak je handen wast én je draagt je steentje bij aan het milieu!

BEAUTY DISRUPTED
HAND SOAP OCEAN MAGIC
BEAUTY DISRUPTED 
HAND SOAP AMAZONIAN AMOUR
BEAUTY DISRUPTED 
HAND SOAP ALPINE GLOW

HYDRATATIE IS KEY!


Je kan droge handen niet altijd voorkomen, maar geef ze in ieder geval de zorg dat ze verdienen: een voedende crème! Bewaar hem op je nachtkastje, in je handtas, op je bureau… eender waar, zolang je hem maar meteen kan opsmeren van zodra ze terug droog aanvoelen! Een crème trekt namelijk snel in, maar werkt maar een paar uur. Deze hydratatie helpt je huid herstellen voor zalig zachte handen.

Verkies je een crème die niet alleen hydrateert, maar ook lekker ruikt? Dan is de English Pear & Freesia handcrème van Jo Malone London zeker een aanrader! De verzorgende en voedende crème, verrijkt met de zachte geur van rijpe peren omhuld in freesia, zorgt voor een langdurig zacht gevoel. Het is een heerlijke verwennerij

Worden je handen regelmatig blootgesteld aan irriterende stoffen en materialen? Sisley’s Crème Réparatrice Soin Hydratant Mains et Ongles is jouw redder in nood! De intensieve formule kalmeert, herstelt en hydrateert de doffe huid. Daarnaast versterkt het broze nagels. Zalig, toch? Het is de speciale verzorging die je gevoelige handen verdienen

Onze favoriet? De Flora Luminare Hand Cream van Molton Brown! Deze hydraterende handcrème werkt verfrissent en zal je aangenaam verrassen. Breng je zintuigen naar een bloeiend paradijs met deze warme geur van oranjebloesem, Yang-Ylang, frangipani en vanille. 

JO MALONE LONDON
ENGLISH PEAR & FREESIA HANDCRÈME
MOLTON BROWN
FLORA LUMINARE HAND CREAM
SISLEY
CRÈME RÉPARATRICE SOINT HYDRATANT

GET YOUR HYDRATATION GLOVE ON


Wanneer je hydraterende crème niet meteen lijkt te werken, probeer dan een voedend handmasker uit. We helpen je alvast op weg met deze drie verzorgingsproducten.

Magicstripes Hand Repairing Gloves omhullen je handen met essentiële hydratatie. Laat de vochtinbrengde handschoenen 20 à 30 minuten aan. De natuurlijke extracten van sheaboter en olijfolie doen de rest. Het herstelt niet alleen de beschadigde huid. De handschoenen gaan ook tekenen van veroudering tegen en werken verzachtend.

Het Hand Mask van Pronails is de ultra voedzame, ultra hydraterende en ultra herstellende huidbehandeling dat jouw droge handen nodig heeft. De formule, rijk aan onder andere aloë vera en kamille-extract, zorgt voor een zachte, minder geïrriteerde huid met een gezonde gloed.

Het inlassen van een milde scrubsessie kan goed doen voor je vochtarme huid. Dode huidcellen verdwijnen, waardoor je vel terug een frisse, mooie gloed krijgt! Behandel je handen met Oribe’s Côte d’Azur Refining Hand Scrub. Deze verfijnde scrub brengt je zintuigen naar de Côte d’Azur en zorgt voor een luxueuze hydratatie. Win-win dus!

MAGICSTRIPES
HAND REPAIRING GLOVES
ORIBE
CÔTE D'AZUR REFINING HAND SCRUB
PRONAILS
HAND MASK