NL FR EN

Nieuws

Parfum

Ga mee op Parfum(a) trip

Reizen was het afgelopen jaar wat lastiger, maar dat wil niet zeggen dat we jou niet mogen meenemen op een trip door fragrance lane! Ontdek 4 TOP reisbestemmingen van verschillende parfumhuizen. En wie weet vind je hier ook meteen jouw nieuwste vakantiebestemming. LET'S TRAVEL!

ITALIE


Italië, het land van pizza? Neen, van parfum! Daar waar onder meer Acqua di Parma zijn oorsprong vond met zijn typische savoir-faire, maar ook Xerjoff, die van origine een Italiaans parfumhuis is. Wil je helemaal in Italiaanse sferen komen? Dan is TOM FORD’s Mandarino di Amalfi helemaal iets voor jou!
XERJOFF
1861 NAXOS


Vier samen met Xerjoff de verjaardag van Italië. Een eerbeton aan 150 jaar grandeur en glamour van dit bijzondere land en mensen. Naxos viert het diepe en sensuele Sicilië. Een unieke ervaring!

1861 NAXOS »
 
ACQUA DI PARMA
BERGAMOTTO DI CALABRIA


Ervaar de Italiaanse begramot van Calibrië met deze vrolijke Acqua di Parma geur. Aangenaam en fris dankzij deze sappige en geparfumeerde citrusvrucht. De zomer in een flesje!

BERGAMOTTO DI CALABRIA »
 
TOM FORD
MANDARINO DI AMALFI


Met de sprankelende, textuurrijke en heldere Mandarino di Amalfi neemt TOM FORD je mee naar de kalmte van witte villa's op de kliffen van de Amalfi kust. Net een Italiaanse droom.

MANDARINO DI AMALFI »
 

NAAR HET MIDDEN OOSTEN


A whole new world… een reis naar het Midden-Oosten is dan ook een ware ontdekkingstocht langs verschillende culturen. Zo neemt Pierre Montale je mee naar de betoverende geschiedenis van het Oosten en Arabië. De sensuele en warme geuren van Stephane Humbert Lucas en Amouage laten je wegdromen naar de ambiance van een Arabische nacht.
AMOUAGE
ENCLAVE


Enclave legt het unieke licht van de zon die ondergaat in Musandam vast. Ervaar een diepe frisheid van de zee, de ongelofelijke hitte van de zon en de aarde noten van dit  prachtig schiereiland. 

ENCLAVE »
 
MONTALE
INTENSE CAFÉ


Pierre Montale neemt je met Intense Café mee op een bedwelmdende reis door het Midden-Oosten. Bloemen-noten en een hart van delicate roos verrijkt met sensuele koffie maken deze verleidelijke geur af. 

INTENSE CAFÉ »
 
STEPHANE HUMBERT LUCAS
ISRA & MIRAJ


Isra & Miraj vertelt het verhaal van een spirituele reis van hoop, vrede en vervulling naar de zevende hemel. Een verfijnd parfum met de drie meest geliefde ingrediënten uit het Oosten: amber, muskus en oud.

ISRA & MIRAJ »
 

OVER DE OCEAAN


Time to cross the ocean, om onze reis in stijl verder te zetten. Droom jij ook van bestemmingen als Australië of Amerika? Waan je even in één van deze prachtige continenten met Goldfield & Banks, Aerin en Maison Margiela.
MAISON MARGIELA
SAILING DAY


Een duik nemen. De frisheid die steeds intenser wordt naarmate je dieper gaat. Een azuren hemel, een eindeloze zee... Laat je verleiden door Sailing Day, net alsof je even op een zeilboot zit in de Atlantische Oceaan.

SAILING DAY »
 
GOLDFIELD & BANKS
SILKY WOODS


Goldfield & Banks neemt je mee naar het tropische Queensland met Silky Woods. Een delicate, verrukkelijke en zeer sensuele geur waardoor je je net in Australië waant.  


SILKY WOODS »
 
AERIN
HIBISCUS PALM


Een reis naar een tropisch eiland vol palmbomen. Aerin’s Hibiscus Palm omvat de geur van een zonovergoten strand. Sluit je ogen en droom weg in je hangmat onder de palmbomen.


HIBISCUS PALM »
 

FRANKRIJK


We eindigen onze reis in Frankrijk. Zo huizen in Parijs & Grasse de meest prestigieuze parfummakers, van DIOR tot Chanel alsook Maison Guerlain. Maar het is ook dé stad waar enkele van onze favoriete NICHE parfumhuizen, waaronder Juliette Has A Gun en By Kilian, hun avantpremière kenden. Een echt paradijs voor parfumliefhebbers dus!
PARFUMS DE MARLY
GREENLEY


Ervaar de Franse elegantie van de 18de eeuw met Parfums de Marly. Hun nieuwste parfum Greenley is groen, fruitig maar toch klassevol. Een levendig eerbetoon aan de kracht van de aarde.

GREENLEY »
 
JULIETTE HAS A GUN
PEAR INC.


Met Pear Inc. wil Juliette Has A Gun een ode geven aan de peer. Deze sappige, heerlijke vrucht is een zeldzaam ingrediënt in de parfumerie. De frisse geur is net als de belofte van een mooie zomer.

PEAR INC. »
 
BY KILIAN
ANGEL'S SHARE


De meest persoonlijke geurcreatie van Kilian Hennessy, erfgenaam van de beroemde Franse cognac familie. Angel’s Share is een zeldzaam brouwsel dat alleen engelen zouden mogen ervaren.

ANGEL'S SHARE »