NL FR EN

ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Intense Recovery 60 Ampoules

Advanced Night Repair Intense Recovery 60 Ampoules

(0)

SALES -60%
€ 149,20 € 59,68
€ 123,31 € 49,33 (incl. € 59,68)
IN MIJN WINKELZAK  
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Dit product is niet voorradig maar kunnen we voor je bestellen, de levertijd bedraagt 2 tot 4 weken. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
ESTÉE LAUDER
ESTÉE LAUDER

Omschrijving Advanced Night Repair Intense Recovery 60 Ampoules

Elk ampul is een 100% actief olieconcentraat in een microdosering, die de gestreste huid razendsnel verzacht na de negatieve invloeden van het moderne leven.

De krachtige ampullen zijn verrijkt met de nieuwe ChronoluxAI-technologie met tweevoudige werking en ondersteunen de huid bij elke irritatiefase die vroegtijdige huidveroudering kan uitlokken.

Ze bevorderen bovendien de synchronisatie van het nachtelijke herstelproces van de huid en maken de huid beter bestand tegen toekomstige invloeden van buitenaf. Deze doelgerichte, irritatiewerende formule werkt snel en ondersteunt de natuurlijke pro-herstelrespons van de huid om tekenen van irritatie en roodheid te verzachten. Het resultaat is een gezonde, jeugdige uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik bij een gestreste huid gedurende twee weken één ampul 's avonds na het herstelserum. Draai de ampul open, giet de inhoud in je handpalm en masseer het product zachtjes met de vingertoppen over de huid. Sluit af met een moisturizer. Je kunt de Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules ook gebruiken als preventieve behandeling, bijvoorbeeld in de week voor je reis, wanneer de huid wordt blootgesteld aan stressfactoren. Volg de behandeling dan twee weken: zo stimuleer je het natuurlijke vermogen van je huid om zich te beschermen en te herstellen van de zichtbare gevolgen van stressfactoren.

Advies nodig?

Specificaties

Deze wordt het

SALES -60%
Advanced Night Repair Intense Recovery 60 Ampoules
ESTÉE LAUDER

Advanced Night Repair Intense Recovery 60 Ampoules

(0)

€ 149,20 € 59,68
€ 123,31 € 49,33 (incl. € 59,68)
Dit product is niet voorradig maar kunnen we voor je bestellen, de levertijd bedraagt 2 tot 4 weken.
IN MIJN WINKELZAK