NL FR EN

ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01+ Mandarin Eau de Toilette 100ml spray

Molecule 01+ Mandarin Eau de Toilette 100ml spray

(0)

€ 139,00
€ 114,88(incl. € 139,00)
IN MIJN WINKELZAK  
Dit product is momenteel niet op voorraad. Verlaag het aantal of verwijder dit product
Dit product is niet voorradig maar kunnen we voor je bestellen. Bekijk de voorraad van alle stores
Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel.
ESCENTRIC MOLECULES
ESCENTRIC MOLECULES

Omschrijving Molecule 01+ Mandarin Eau de Toilette 100ml spray

Molecule 01 + Mandarijn bestaat uit Iso E Super + Mandarijn.Iso E Super is een abstracte synthetische molecule die wordt gekarakteriseerd als een cederhoutnoot met een warme, fluweelzachte cocooning-sensatie. Mandarijn is een natuurlijk extract van de mandarijnensinaasappel.

Geza Schoen: "Bij mandarijn gaat het om de onmiddellijke hit. Het is zo levendig, de manier waarop het van de huid afstraalt met die citruszachtheid. Maar mandarijn is meer dan dat, het is ook heel fruitig en aromatisch. Het is een prachtig ingrediënt. Door zijn transparantie is het snel verdwenen. Ik heb het wat extra gearceerd om het te verlengen, en een mandarijningrediënt toegevoegd dat in smaakstoffen wordt gebruikt om het superjus te geven. Dan, als het begint te vervagen, komt Molecule 01 erbij, die een warm, erogeen gevoel geeft in combinatie met die zinderende frisheid. Dat is ongewoon - dat een topnoot als mandarijn en een basisnoot als Iso E Super zo naakt met elkaar kunnen dansen, zonder dat er andere noten tussen komen. En dan is de mandarijn bijna weg en blijf je achter met de verheven eenvoud van Molecule 01. Dat is wat ik zo mooi vind aan Molecule 01 + Mandarijn - het mag dan een dans van twee zijn, maar het verhaal verandert volledig van begin tot midden tot eind."

Geurcompositie:
Molecule Iso E Super + Mandarijn

Advies nodig?

Specificaties

Ingrediënten

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Linalool, Citronellol, Geraniol.

Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de ingrediëntenlijst(en) op de productverpakking te controleren, voor de meest actuele info.

Deze wordt het

Molecule 01+ Mandarin Eau de Toilette 100ml spray
ESCENTRIC MOLECULES

Molecule 01+ Mandarin Eau de Toilette 100ml spray

(0)

€ 139,00
€ 114,88(incl. € 139,00)
Dit product is niet voorradig maar kunnen we voor je bestellen.
IN MIJN WINKELZAK