NL FR EN

Nieuws

Parfum Musthaves

De lente hangt in de lucht met deze 8 parfums

De zon schijnt wat feller, de lucht wordt blauwer en de natuur toont weer haar mooiste kleuren. Het is weer lente! Hoog tijd om je zware winterparfum om te ruilen naar een frisse, bloemige geur die je net zo heerlijk vindt als de eerste zonnestralen op je huid. Met deze geuren hangt de lente elke dag in de lucht. Je krijgt er ongetwijfeld lentekriebels van in je buik!

PARFUM TIP 1


Breng een niet geparfumeerde bodylotion of vochtinbrengende crème aan voor je je parfum sprayt. Je huid is gehydrateerd, wat ervoor zorgt dat je parfum beter op de huid blijft zitten en je het langer zal blijven ruiken.


Marc Jacobs Daisy neemt je mee
naar de puurheid van een nieuw begin, terug naar
velden vol bloeiende bloemen in de lentezon. Dit sensueel, vrouwelijk parfum met vleug van wilde bessen en witte viooltjes is de perfecte voorjaarsgeur!

 

MARC JACOBS DAISY EDT »

Pegasus is niet alleen een mythologisch wezen,
maar ook een bekende geur van Parfums de Marly. Het opent met een balans van fruit, hout en kruiden en biedt een hart van jasmijn en lavendel. Dit sensationele parfum is jouw nieuwe must-have voor de lente!

 

PARFUMS DE MARLY PEGASUS EDP »

Net zoals de lente laat Dolce & Gabbana’s
Dolce Lily je sprankelen van energie. De geur van exotische passievrucht, muskus en akkoorden van roze lelie staan voor de evolutie van het Dolce-meisje naar een zelfbewuste jonge vrouw. Wist je trouwens dat de roze lelie een symbool van vrouwelijkheid en goedheid is?

 

DOLCE & GABBANA DOLCE LILY EDT »

Vrijheid ruikt het naar Vibes of Freedom van
Zadig & Voltaire! Deze geurlijn voelt aan als een frisse
start na de koude winterdagen. Wil je een bloemig shot aan positiviteit? Kies dan This is Her! Wil je een frisse wind van vrijheid? Dan zit je goed met This is Him! Hoe dan ook, met deze 2 geuren start je de lente met goede vibes!

 

ZADIG & VOLTAIRE VIBES OF FREEDOM EDP »

Step into the world of the Guilty met
Gucci Guilty For Him. Dit aromatisch parfum heeft
een hart van oranjebloesem absolute, een geur ingrediënt dat staat voor romantiek en eerder wordt gebruikt in vrouwenparfums. Deze vrijgevochten geur breekt de
regels van de traditionele parfumerie!

 

GUCCI GUILTY FOR HIM EDT »

Elegant, authentiek en bewust.
Hul je in frisheid met Chloé Naturelle, de vegan geur
van Chloé met ingrediënten van ethisch verantwoorde afkomst. Dit parfum met een hart van biologische rozen zorgt voor harmonie in je leven met de natuurlijke omgeving die je koestert en inspireert.

CHLOÉ NATURELLE EDP »

La Tulipe van Byredo laat je dromen van
bedauwde tuinen met felle kleuren en strakke vormen
in de vroege ochtend. Dit gewaagde parfum brengt de essentie van de tulp tot leven, een bloem die staat
voor het voorjaar. Zie je tulpen, dan weet je dat
de lente is aangebroken!

 

BYREDO LA TULIPE EDP »

De eerste stralen van de voorjaarszon,
lentebloesems die tevoorschijn komen… Springtime
in a Park
van Maison Margiela laat je een romantische lentemiddag in het park beleven. Deze harmonieuze blend met lelietjes-van-dalen moet je zeker proberen!MAISON MARGIELA SPRINGTIME IN A PARK EDT »

PARFUM TIP 2


Breng parfum aan op je warmtepunten. Spray het in je nek, je polsen, achter je oren… de zones waar je aders het dichtst onder je huid liggen zijn de ideale plekjes om je parfum te sprayen.


MEER LENTEGEUREN ONTDEKKEN »