NL FR EN

Nieuws

8 Tips voor een gebruinde teint zonder zon

Wil jij graag heel het jaar door een mooie egale gebruinde teint hebben? Zelfbruiner is perfect voor degene die altijd een mooi gebruinde teint wilt hebben op een gezonde manier. Word een echte pro in zelfbruiner met deze tips!

TIP 1: prep je huid
met een scrub

Je huid self-tan ready maken doe je best door één dag vooraf jezelf te scrubben. Zo maak je de huid vrij van dode huidcellen en krijg je een egale teint zonder strepen.


VITAMINE E BODY SCRUB - JO MALONE LONDON

De Jo Malone London scrub zit boordevol vitamine en geeft jouw huid een zijdezacht gevoel. Vitamine E, een signatuur ingrediënt en weldadige antioxidant, wordt gecombineerd met zout om een jeugdige glans aan te moedigen.

JO MALONE LONDON VITAMINE E BODY SCRUB »
 

TIP 2: hydrateer je huid met een voedende crème

Breng nooit zelfbruiner aan op een te droge huid, zo krijg je sneller plekken. Hydrateer je huid goed de dag voordat je zelfbruiner aanbrengt en smeer de dag zelf droge plekjes zoals knokkels en enkels in.

BODY SOUFFLÉ - LAURA MERCIER


De bestselling Laura Mercier Body Soufflé in crème brûlée voedt & laat je huid zalig ruiken. Perfect om je huid mee in te smeren voordat je zelfbruiner aanbrengt. En om te hydrateren na de zelfbruiner.

 

LAURA MERCIER BODY SOUFFLÉ »
 
"WIL JIJ ZIJDEZACHTE BENEN ZONDER ELKE WEEK TE HOEVEN SCHEREN? PARFUMA HAS GOT YOU COVERED! BOEK NU JE LASERONTHARING EN MAAK JE GEEN ZORGEN MEER OVER SNELGROEIENDE HAREN IN DE ZOMER.
 
BOEK EEN LASERONTHARING »
 

TIP 3: DRAAG EEN TANNING
MIT OF WAS VAAK JE HANDEN


Zeg vaarwel tegen randen, vegen en strepen. Draag een Tanning Mitt om je handen te beschermen of breng de zelfbruiner aan met je handen. Was dan om de paar minuten je handen. Zo krijgt de zelfbruiner geen tijd om te ontwikkelen.

HYDRA MOUSSE - TAN-LUXE

De Tan-Luxe hydra mousse is een volledig kleurloze, vitamine-geïnfuseerde mousse die gezuiverd water combineert met vitamine B, C en E, Frambozenzaadolie, Aloë Vera en natuurlijke stoffen om de huid te verlichten en te hydrateren.

TAN-LUXE HYDRA MOUSSE »
 

TIP 4: EERST JE GELAAT,
DAN DE REST


Je gezicht is het makkelijkste om zelfbruiner aan te brengen. Geef jouw huid de tijd om de zelfbruiner te ontwikkelen en doe niet snel na elkaar meerdere lagen op. Opbouwen is key.TRIPEPTIDE CREAM - SKIN REGIMEN

Maak van je moisturizer een zelfbruiner op maat met de drops van tan-luxe. Meng ze met de Tripeptide cream van Skin Regimen en geniet van een prachtig, egaal bruin kleurtje.


SKIN REGIMEN TRIPEPTIDE CREAM »
 

 TIP 5: bang van self-tan?
Bouw op met drops


Smeer je gezicht in met een zelfbruiner gemaakt voor het gezicht. Zo heb je minder kans op uitslag en kan je makkelijk opbouwen. Een jeugdige gloed gegarandeerd.FACE DROPS - TAN-LUXE

Met de Tan-Luxe face drops transformeert je favoriete vochtinbrengende crème, serum of gezichtsolie in een op maat gemaakte zelfbruiner. Per druppeltje gaat het gezicht er bruiner uitzien. Super snel en makkelijk!


TAN-LUXE FACE DROPS »
 

TIP 6: START BIJ JE VOETEN EN EINDIG MET JE ARMEN


Word een echte tan expert door je zelfbruiner van beneden naar boven aan te brengen en doe je armen als laatste. Zo hoef je niet meer naar voren te buigen en voorkom je strepen.  Wacht maar tot je die prachtig egale teint te zien krijgt!

THE WATER - TAN-LUXE

THE WATER van Tan-Luxe heeft een apply-and-go formule zonder inwerk-tijd. Deze sneldrogende, doorschijnende formule betekent dat je letterlijk kunt aanbrengen en gaan, en een stralende gloed ontwikkelt in slechts 2-4 uur. Geen strepen. Geen geuren. Geen drama.

TAN-LUXE THE WATER »
 

 TIP 7: HYDRATEER JE HUID NA HET AANBRENGEN


Hydrateer de randen van je handen en voeten na dat je de zelfbruiner hebt aangebracht. Zo vermijd je lijnen en blend je de rand van de zelfbruiner mooi in met de hand- en voetpalmen.


SUN 365 SELF TANNING JELLY - LANCASTER

Lancaster sun 365 self tanning jelly. Deze verfrissende, getinte gel is makkelijk gelijkmatig aan te brengen en geeft de huid direct de schoonheid van een gebronsde finish.

LANCASTER SUN 365 SELF TANNING JELLY »

TIP 8: LAAT je huid voor minstens 6 uur droGEN

De zelfbruiner heeft tijd nodig om in te trekken en te ontwikkelen. Hier gaat het meestal fout! Door het blootstellen aan water/ olie/… gaat de zelfbruiner niet goed intrekken waardoor er geen ultiem resultaat wordt gegeven. Wachten is de boodschap.

SELF SUN TINTED LOTION - CLINIQUE

Clinique Self Sun Tinted Lotion zorgt onmiddellijk voor een gouden 'teint' die zich ontwikkelt in slechts een paar uur. Klaar om te zien hoe glad, egaal en natuurlijk je huid er uit ziet?

CLINIQUE SELF SUN TINTED LOTION »


Benieuwd naar wat Parfuma nog
te bieden heeft?
Ontdek onze self-tan
producten voor het gelaat.


SELF-TAN GELAAT »


Toch nog niet overtuigd? Bekijk
heel ons
assortiment aan self-tan
voor het lichaam hier. 


SELF-TAN LICHAAM »